Themafeest organiseren | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 26 september 2024

Themafeest organiseren: vind hier de leukste ideeën!

Binnenkort iets bijzonders te vieren met een feestje? Het is altijd een goed idee om hier een thema aan te verbinden. Hierbij dompelt iedereen zich volledig onder in het thema met een originele outfit, wordt de muziek juist afgesteld op het genre en belooft het een avond vol lachen en dansen. De allerleukste themafeesten organiseer je via Swinging.nl!

Ideeën voor organisatie themafeest

Al ruim 20 jaar houden wij ons bezig met de organisatie van feesten, evenementen en andere gelegenheden. Door de jaren heen mochten wij dan ook al meerdere klanten helpen met de organisatie van een feest met thema. Hieronder vind je de leukste ideeën voor jouw themafeest.

Jaren ‘80

Feesten werd pas écht in de jaren ‘80 gedaan, dus ga met dit thema lekker terug in de tijd en beleef deze periode voor het eerst of opnieuw! Draai de allergrootste hits uit dit tijdperk die iedereen wel kent, en vraag of je gasten hun meest opvallende kleding in het thema van de jaren ’80 aantrekken. Nu alleen nog de aankleding van de locatie en je feest kan niet meer stuk!

Chique Classique

Met een origineel ‘Chique Classique’ thema, vraag je je gasten om echt eens flink uit te pakken. Vrouwen trekken hun prachtigste jurk aan, terwijl de mannen hun mooiste pak weer eens uit de kast mogen halen. Ondersteund door personeel volledig gekleed als lakei en de aller chicste aankleding op locatie, wordt er een enorm bijzondere avond gecreëerd.

Kerst themafeest

Je kunt, net als wat de meeste mensen doen, de kerstdagen doorbrengen met een uitgebreid diner en cadeautjes onder de boom. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om dit eens een jaartje over te slaan en een feest in Kerst thema te organiseren! Haal alle kerstversiering van zolder en geef de locatie een volledige make-over. Daarnaast trekt iedereen een outfit aan in de sferen van Kerstmis en worden de beste kersthits gedurende de avond gedraaid!

Organiseer een themafeest op maat

Heb je zelf al een leuk idee voor een thema in je hoofd zitten? Natuurlijk kan je dan ook bij Swinging.nl terecht voor een themafeest op maat. Je bepaalt zelf hoe de gasten ontvangen worden, welke soort entertainment er wordt verzorgd en wat de kledingvoorschriften zijn. Wij zetten dit vervolgens samen met onze artiesten volledig op gang! Vul ons contactformulier in met al jouw wensen, zodat we jouw onvergetelijke themafeestje telefonisch kunnen bespreken.

Stel je eigen bedrijfsfeest entertainment samen