Voordelen party DJ | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 22 augustus 2024

Dit zijn de voordelen van een party DJ huren via Swinging.nl!

Tijdens het organiseren van een feestelijke activiteit, is het uitkiezen van de juiste muziek een cruciaal onderdeel. Met een party DJ geef je deze belangrijke taak gelukkig uit handen, en weet je voor 100% zeker dat de dansvloer goed gevuld wordt. In deze blog lees je een aantal redenen waarom het huren van een party DJ jouw feest naar een hoger niveau brengt.

Vijf redenen om een party DJ te huren

Een DJ voelt de zaal aan

Al onze DJ’s hebben al ruime ervaring opgedaan met het opzetten van een feestje. Hierdoor voelen zij precies aan welke muziek de zaal op dat moment nodig heeft. De DJ zal er alles aan doen om de gasten uit hun dak te laten gaan, of dit nou oude klassiekers of de nieuwste hits nodig heeft!

Ruimte voor verzoekjes

Vooraf kan je een momentje nemen met de DJ, om te bespreken welke muziek je gedurende de avond graag wilt horen. Dit is perfect als jij en je gasten een specifieke muzieksmaak hebben, of het betreffende feest een bepaald thema heeft. Ook gedurende de avond kunnen jouw gasten en jij nog aankloppen bij de DJ om een verzoeknummer aan te vragen.

Interactie met het publiek

Onze DJ’s hebben in de meeste gevallen een microfoon bij zich, waardoor er ook wat contact gezocht wordt met het publiek. Zo kunnen zij aankondigingen en speciale verzoeken verzorgen, zoals bijvoorbeeld het aankondigen van het bruidspaar voor de openingsdans.

Geen zorgen om juiste techniek

Wanneer je een artiest boekt via Swinging.nl, hoef je je geen zorgen te maken of jouw eigen techniek wel goed genoeg is. Wij hanteren een hoge standaard van kwaliteitsgarantie, waardoor wij alle apparatuur verzorgen via onze eigen technici. De opbouw wordt dus door ons verzorgd, zodat de DJ een knalfeest kan verzorgen! Ook voor overige techniek kan je bij Swinging.nl terecht.

DJ met zanger of zangeres

Wellicht twijfel je nog over een DJ of over een live act. In dat geval kan je via Swinging.nl ook een DJ met zanger of zangeres boeken. Zo kan je genieten van beiden!

DJ-show samenstellen via www.swinging.nl

Heb je een geschikte party DJ op onze website gevonden? Stel dan snel jouw boeking samen, zodat er nog voldoende beschikbaarheid is op jouw gewenste datum. Nog vragen over de boeking, of wil je graag geadviseerd worden? Neem dan vooral contact met ons op. Liever telefonisch even sparren over de mogelijkheden? Bel ons dan op het nummer 010 – 281 86 33.

Stel je eigen DJ show samen