Zanger boeken | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 18 september 2024

Zanger boeken via Swinging.nl? Wij stellen ze alvast even voor!

Wil je de allerbeste nummers van jouw favoriete artiesten horen tijdens wat voor gelegenheid dan ook? Boek dan een zanger via Swinging.nl! Wij hebben een groot aantal professionele zangers met ervaring ter beschikking, die je gemakkelijk via onze website kan huren voor jouw gelegenheid. Wij stellen je in deze blog alvast even voor aan een aantal van onze toppers!

Een greep uit onze beschikbare acts

De ervaren zangers die gehuurd kunnen worden via Swinging.nl kunnen spelen op verschillende soorten gelegenheden. Wil jij het entertainment op jouw gelegenheid laten verzorgen door een zanger? Ontmoet hieronder dan een paar van onze toppers!

Zanger Khalil

Muzikale begeleiding met zijn gitaar doet Zanger Khalil helemaal zelf. Ondanks dat hij ‘slechts’ gebruikmaakt van zijn gitaar, heeft hij een enorm groot repertoire gevuld met verschillende muziekstijlen. Zelf ziet hij de muzikale omlijsting tijdens de trouwceremonie als zijn absolute specialiteit, maar ook entertainment bieden op borrels en evenementen zijn geen onbekend terrein voor Khalil!

Edwin Monteyn

Edwin Monteyn is een ervaren jazz- en popzanger, die wordt ondersteund door een band van een drummer, bassist en toetsenist. Niet alleen zingt Edwin nummers uit de jaren ’50, maar ook hedendaagse popnummers krijgen een randje uit dit tijdperk mee. Edwin Monteyn en Band kunnen een knallend concert op de voorgrond geven, maar ook voor muziek op de achtergrond zorgen. Naast optreden met zijn band, verzorgd Edwin samen met pianist Born voor bijvoorbeeld ook muzikale begeleiding tijdens de ceremonie van een huwelijk!

Zanger Kelly

Door de jaren heen heeft Zanger Kelly al veel ervaring opgedaan met zijn muzikale bijdrage tijdens diverse huwelijksceremonies. In samenspraak met de klant, vertolkt Kelly de favoriete nummers van het koppel in een eigen jasje. Met zijn bijzondere stem weet Kelly altijd de juiste sfeer te creëren! Juist op zoek naar een feestelijke act? Als bandlid van Coverband Trots kan Kelly je ook dan uitstekend van dienst zijn!

Zanger Elwin

Op zoek naar een zanger die sfeervolle live muziek speelt? Dan kan Zanger Elwin het entertainment op jouw gelegenheid uitstekend op zich nemen! Zijn warme stem ondersteunt Elwin geheel zelf aan de hand van een gitaar of piano. Hiermee weet hij altijd precies de juiste sfeer te creëren, of deze nu feestelijk of intiem hoort te zijn. Geen verzoekje is te gek voor deze duizendpoot!

Partner voor verhuur entertainment

Met tientallen jaren aan ervaring, is Swinging.nl hét artiestenbureau voor verhuur van entertainment. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met de organisatie van een gelegenheid? Neem dan vrijblijvend contact op via ons contactformulier!

Stel je eigen bruiloftsfeest entertainment samen